۷۰ روستای دیگر به شبکه ملی اطلاعات پیوستند

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در هفته پایانی اردیبهشت ماه، ۷۰ روستا با بیش از ۱۷ هزار نفر جمعیت به شبکه ملی اطلاعات پیوستند.

به گزارش صدای بورس، عیسی زارع‌پور با انتشار تصویر زیر در اینستاگرام نوشت: در هفته پایانی اردیبهشت ماه، در سراسر ایران ۷۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات پیوستند که در مجموع آنها ۴۹۶۶ خانوار با بیش از ۱۷ هزار نفر جمعیت از ارتباطات پایدار و پرسرعت برخوردار شدند. باید به عهدمان در اتصال تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات تا پایان امسال عمل کنیم. کار سختی است و نیاز به حمایت دولت و مجلس و مشارکت مردم داریم.

۷۰ روستای دیگر به شبکه ملی اطلاعات پیوستند

زارع‌پور سال گذشته با بیان اینکه هم اکنون ۷۵۰۰ روستا در کشور به ارتباطات کامل دسترسی ندارند، گفته بود: ۴۵۰۰ روستای کشور نیز هیچ نوع دسترسی ندارند و حتی از شبکه برق و جاده نیز برخوردار نیستند، به همین دلیل ارتباط آنها با این جانب از طریق پیامک باید صورت بگیرد. در بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱ این موضوع مطرح شده که وزارت نیرو اولویت را برای برق‌رسانی به این روستاها بگذارد و دسترسی ویژه برای آنتن‌های BTS فراهم شود. مسیر سختی در پیش داریم و برنامه‌مان این است که چهار برابر گذشته با سرعت این توسعه را جلو ببریم.


بیشتر بخوانید: دولت به‌دنبال گرانی اینترنت نیست


به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین چندی پیش با بیان اینکه استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات باید برای تسهیل زندگی مردم، حکمرانی مبتنی بر داده و توسعه اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد، گفته بود: در حالی که دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرده حدود ۶۰ درصد از مردم دنیا به ارتباطات دسترسی دارند، در ایران حتی روستاهای ما هم اینترنت دارند و اکنون، ۸۶ درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و پیش‌بینی ما این است که در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ کل روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.

کد خبر 452719

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • خبرهای جدید وزیر نیرو در مورد تغییر ساعت کار و خاموشی ها

    خبرهای جدید وزیر نیرو در مورد تغییر ساعت کار و خاموشی ها

    وزیر نیرو با اشاره ضرورت مدیریت مصرف برق گفت: از شهرک‌های صنعتی و صنایع خارج از شهرک‌ها درخواست کردیم تعطیلات روز جمعه خود را به طور گردشی به یک روز دیگر هفته منتقل کنند، به‌گونه‌ای که مصرف برق در روزهای مختلف هفته مدیریت شود.

  • چرا همه چیز گران شد؟

    چرا همه چیز گران شد؟

    تبعات تصمیم جدید دولت برای حذف ارز ترجیحی (دلار ۴۲۰۰ تومانی) به تدریج و چنانکه پیش‌بینی می‌شد، به دیگر حوزه‌ها هم کشیده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =